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Creative machines

Supreme 9L Black low-temperature vacuum cooking machine

MCBTSV

329,17 € tax incl

Supreme 9L Black low-temperature vacuum cooking machine. If gastronomic cooking no longer is a mystery to you, you've probably heard of low-temperature vacuum cooking before. Vacuum cooking allows to maintain the organoleptic qualities of your culinary preparations and retain your ingredients most authentic flavours! Combined to low-temperature, vacuum packing offers the most astonishing quality of cooking. Meat cuts remain incredibly tender and you can cook the very best quality foie gras. No more texture loss! To cook like an award-winning chef, you will need : - a vacuum packing machine - The Supreme 9L low-temperature vacuum cooking machine, designed specifically for domestic purposes. .The SousVide Suprême is the first water oven specifically conceived for domestic vacuum cooking. A slow and gentle cooking method that will allow you to wander around the house while cooking the perfect prep. Worry about nothing but the cooking temperature and time!

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Supreme 9L Black low-temperature vacuum cooking machine External dimensions : 12.9 x 11 x 11.4 inches Internal dimensions : 11 x 8.6 x 6.6 inches Capacity : 8,7 litres Weight : 4,9kg Conceived for a 220-240v - 50-60Hz use. Packaging : 1 unit/pack. Technical features : Anti-adhesive aluminium pan, Enveloppe en acierPanneau de contrôle tactileBase aluminium avec ventilation occluseInclus : Grille de protection, grille de cuisson, manuel d'utilisation, livre de recettes, DVD. Ideal cooking temperatures : +85°C Egg yolk cooking temperature +80°C Poaching temperature +70°C Cuisson des terrines de viandes, du porc.Le collagène se transforme en gélatineCuisson des cuisses de volaille +66°C Arrêt du développement des microbes, début de destructionCoagulation du blanc d’œuf + 63°C Cuisson des terrines de poisson, du veau, râble de lapin +62°C Cuisson des filets de volaille, du poissonCuisson bien cuite pour le bœuf +60°C  Cuisson à point du bœuf Rosé pour le canard, l’agneau et les rognons +58°C Cuisson saignante du bœuf +56°C Cuisson nacrée du poissonCuisson bleue du bœuf +55°C température de dégustation d’un plat -10°C arrêt de toute multiplication des bactéries -18°C Arrêt de toutes multiplications des microbes

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Supreme 9L Black low-temperature vacuum cooking machine
Supreme 9L Black low-temperature vacuum cooking machine. If gastronomic cooking no longer is a mystery to you, you've probably heard of...

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